top

Zondag 3 juni 2018

WAMMEK VOLLENBAK

Wijziging in het programma Wammekse Feesten 2018

Zaterdag: Christoff & Lindsay

Christoff wordt in de programmatie vervangen door DENNIE CHRISTIAN.
LINDSAY blijft solo op het programma staan.
Reden van de wijziging is een live tv-show in Kitzbühel, Oostenrijk met KLUBB3.
Het management verontschuldigt zich voor dit ongemak.

Om dit alles een beetje goed te maken is er een vervangend optreden van CHRISTOFF op ZONDAG 3 JUNI om 21u30.

De inkom is GRATIS.

Nicky Jones

Nicky Jones

Een streekgenoot die van zijn grote passie zijn beroep maakte: schlagermuziek. Ooit stond hij in de finale van de Soundmixshow, speelde hij in Tien om te Zien en speelde hij het voorprogramma van onder meer Will Tura. Een gevestigde waarde, zeg maar, een man die zijn muziek ademt en dat wat graag met ons deelt.

The Mates

The Mates

The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie, CCR, Queen en veel meer: wij krijgen al water in de mond wanneer we horen wat The Mates live zoal spelen. Deze coverband is dan ook geen gewone: vier muzikanten met een karrenvracht aan ervaring - ze speelden onder meer in Toast en Splinter - en de gave om van elke feesttent een frivole en zwoele pop- en rocktempel te maken.

Edje Ska & The Pilchards

Edje Ska

Wanneer Edje Ska & The Pilchards optreden, is er maar één zekerheid: gezongen en gedanst wordt er. Frontman Edje verdiende zijn strepen uitgebreid in ons land en Nederland. Voeg daar de ervaren Pilchards, met onder meer ervaring bij Channel Zero en Guido Belcanto, aan toe en je krijgt een explosieve feestgroep die zijn gelijke amper kent.

Christoff

Christoff

Broer Christoff en zus Lindsay De Bolle staan niet zonder reden helemaal bovenaan onze affiche. Ze hebben meer fans dan Wambeek inwoners - zelfs in Duitsland, waar Christoff enorm populair is - en laten geen kans onbenut om die vele duizenden fans een geweldige feestavond te bezorgen.

Dj Wytse

Dj Wytse

 

Naar boven Print deze pagina