top

Zaterdag 2 juni 2018

SCHLAGERAVOND

Inkom vanaf 19u30.

Wijziging in het programma Wammekse Feesten 2018

Zaterdag: Christoff & Lindsay

Christoff wordt in de programmatie vervangen door DENNIE CHRISTIAN.
LINDSAY blijft solo op het programma staan.
Reden van de wijziging is een live tv-show in Kitzbühel, Oostenrijk met KLUBB3.
Het management verontschuldigt zich voor dit ongemak.

Om dit alles een beetje goed te maken is er een vervangend optreden van CHRISTOFF op ZONDAG 3 JUNI om 21u30.

De inkom is GRATIS.

Yves Segers

Sinds begin jaren 80 schreeuwt Yves Segers - toen nog met zijn band Toast - van de daken hoe graag hij iedereen ziet. De liefde is wederzijds: bomvolle tenten en zalen lokte hij de voorbije decennia. Een schlagerkoning, die als geen ander ambiance in de tent brengt.

Yves Segers

Matthias Lens

Het leven van Matthias Lens staat al van jongs af aan in het teken van zijn favoriete instrument: de accordeon. De man en vader van de dochter van Laura Lynn weet als geen ander hoe hij zijn trekzak zo moet hanteren dat het polonaises en vreugdedansjes bij de vleet oplevert.

Matthias Lens

Laura Lynn

Laura Lynn

De onvervalste schlagerkoningin van Vlaanderen, dat is Laura Lynn nog steeds zonder de minste discussie. Met Je hebt me duizendmaal belogen scoorde ze een monsterhit. Er gingen liefst 115.000 singles over de toog. Maar daarnaast werkte ze de voorbije jaren aan een stevig repertoire met alle liedjes die ze nodig heeft om een tent in vuur en vlam te zetten.

De Romeo’s

Puzzeltijd: wat is de link tussen Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen? De Romeo’s natuurlijk, het knotsgekke schlagercollectief waarmee ze al vijftien jaar op de planken staan. De acteurs herschoolden zich tot zangers en dat pakte geweldig uit. Niet te geloven hoe vaak de heren optreden. Het geweldige aan De Romeo’s is dat het elke keer raak is. Ambiance van de eerste tot de achterste rij, dat beloven ze ons ook op de Wammekse Feesten.

De Romeo’s

Lindsay

Lindsay

Broer Christoff en zus Lindsay De Bolle staan niet zonder reden helemaal bovenaan onze affiche. Ze hebben meer fans dan Wambeek inwoners - zelfs in Duitsland, waar Christoff enorm populair is - en laten geen kans onbenut om die vele duizenden fans een geweldige feestavond te bezorgen. Onze dansschoenen zijn al opgeblonken, want als de familie De Bolle zingt is stilstaan onmogelijk.

Naar boven Print deze pagina